Selkä edelleen kipeä, joten peruin tämänpäiväisen Zumban, samoin huomiset tunnit. Huomenna lähdemme viettämään talvilomaa sukulaisten luokse Etelä-Suomeen, mutta palaamme jo maanantaina lämmittämään taloa. Silloin käyn sitten myös Body Balancessa ja tankoilemassa. Tiistaina palaamme takaisin etelään... Aamulla venytellessäni varovaisesti tuota selkää tajusin, että kipu keskittyy uhkaavasti jonnekin tuonne iskiashermon tuntumaan. Iskias on meillä sukurasitteena, mutta minulla se on oireillut viimeksi teini-iässä, kasvaessani. Nyt ilmeisesti heikko työskentelyasentoni (läppäri sylissä sohvalla) on sitten saanut aikaan sen, ettei selkä kestä enää yhtään mitään.

Tiedän, että liikunta on paras lääke, mutta juuri nyt ei kyllä riitä puhti lähteä palelemaan kylmään saliin, kun en kuitenkaan kykenisi selän kanssa vetämään siinä määrin täysillä, että tulisi kunnolla lämmin. Lisäksi salissa vetää ja ilmastointi on aina täysillä, eli jotta selkä ei saisi kylmää, tarvitsisi minun varmaankin pukeutua pilkkihaalariin ja karhuntaljaan... Vali vali. Tiedetään. Tämänhän piti olla treenipäiväkirja eikä valivalikunsattuu-päiväkirja... Mutta tekevälle sattuu, eikös sitä niin sanota...?

En mä kuitenkaan ihan paikallanikaan aio koko päivää maata. Syön ensin ja lähden tästä sitten siivoamaan... Onneksi hyötyliikunta on keksitty... Keittiössä mua odottaa lautasellinen etelän aurinkoa (meksikonpataa), joten heippahei.