Eli otsikkohan sen jo kertookin... Onneksi tuo selkä nyt sen verran antaa periksi, että tosiaan koirien kanssa voin lenkkeillä, vaikka treenaaminen muuten varmaan aika kivuliasta olisikin... Loppuviikosta pääsen sitten kokeilemaan, miten tuo selkä kestää esimerkiksi zumbaamista - zumbatunti on jo varattu :)
 
Äsken tosin kokeilin jo umpihankikävelyäkin koirien kanssa (itse rämmin takapihalla puoleenreiteen lumihangessa, ja koirat juoksentelivat kepoisasti hankikannon päällä) Eikä selkä siihenkään pahaa sanaansa sanonut... :)
 
 
Kävinpä taas tuolla hieman katselemassa, mitä kaikkea ihania urheilukamppeita sitä voisikaan tilailla ja ehdottomasti tämä kassi kyllä huuteli tuolta Stadiumin sivuilta, varsinkin, kun tosiaan tuo tämänhetkinen jumppakassini alkaa aika pitkälti vedellä viimeisiään. Olen tosiaan aika bling, joten tuo väri olisi kyllä aivan nappivalinta <3 Hintaakaan tuolla ei ole kuin vajaat neljäkymppiä, joten saattaapa olla, että menee tilaukseen... :)
Kuvaa klikkaamalla pääsee suoraan tähän tuotteeseen Stadiumin sivuille...
 
On tuo kassikka vaan niin ihana...
 
Tätä alla olevassa kuvassa olevaa uimapukuakin katselin, mutta niinkuin tarkkasilmäisimmät ovatkin ehkä jo huomanneet, kirjoitan toistakin, muotiin liittyvää, blogia - joka käsittelee lähinnä isorintaisille tarkoitettua muotia, alusvaatteita jne...
 
Ja jälleen kerran, kuvaa klikkaamalla... ;)
 
 
Pelkäänpä siis pahoin, että yläkroppani tuolta aika pahasti tursuilisi tuon vaakasauman alitse muodostaen nk. tuplatissit... Ei erityisen esteettinen näky :( Mutta mietintämyssy päähän... Väri olisi kyllä mieleinen, samoin tuo malli...
 
Sykemittarikin on ostoslistalla, muttei varmaankaan tällä hetkellä aivan ensimmäisenä... Polariksen pinkki pikku rannehäspäke kuitenkin huuteli tuolla Stadiumin sivuilla aika kovaäänisesti minut nähdessään, ja kyllähän minä sitäkin aika pitkäksi aikaa jumiuduin tutkailemaan... Ihanan naisellinen malli <3
 
 
Klikkaamalla kuvaa siirryt tuotteen sivuille!
 
Hintahan tämän osalta on aika suolainen (79,90€) tällaiselle "sunnuntailiikkujalle", mutta toisaalta laadusta kannattaa maksaa (mieluumminhan sitä ostaa kerralla hyvän, kuin kolme kertaa vuodessa halvan, mutta huonon...). Polarhan kuitenkin on tunnetusti aika hyvä merkki, ja onhan noita kalliimpiakin nähty.
 
 
Mutta vaatteitahan minä sieltä etupäässä lähdin etsimään, joten huutelihan sieltä minulle vielä tämäkin:
 
 
Ja jälleen klikkaamalla...
 
Topin hinta ei päätä huimaa, kustantaa vajaan kympin, ja mielestäni nuo värit ovat kivan raikkaat :) Ja pitkä malli on mieleeni, koska silloin ei tarvitse pelätä pikkuhousujen vilkkumista saati selkänsä palelluttamista... :)
 
Mutta heipä hei, lähdenkin tästä räpeltämään yhden sivuston kanssa, jospa sen vaikka saisi toimimaan... :)
 
<3 Ninni.