Siis oikein supertuplatriplakiukku. Ehdin sitten käydä tasan kerran siellä tankotanssissa, ennen tätä toistaiseksi pysyvää estettä. Ehkäpä sitten maaliskuun puolenvälin paikkeilla pääsen taas jotakin jonnekin treenailemaan. Tankotanssikurssi meni kohdaltani joka tapauksessa sivu suun.
Tästä on siis johtunut myös tämä piiitkähkö blogitaukoni... Ehkäpä tämä tästä. Harmittamaan jäi ainoastaan se tankotanssikurssi.
 
Noh, ei se kuitenkaan ihan hukkaankaan mennyt. Tiedän nyt, että siinä on laji, jonka kimppuun haluan todella päästä - mutta vasta sitten, kun olen saanut nämä läskit karistettua ympäriltäni ja lisää käsivoimia hankittua. Suorastaan ottaa pannuun se, että olin ainoa suuri valkoinen valas koko tunnilla, kun kaverin tunnilla mukana oli ollut ihan kaiken kokoista ja ikäistä - ja taitoista. Omalla ALKEIS-tunnillani oli mukana kaksi jotka olivat harrastaneet lajia jo aiemmin, sekä kolme totaalisen urheiluhullua ja timmiä naista, jotka varmasti olisivat pyydettäessä kiivenneet vaikka kattoon asti sitä tankoa pitkin. Itse en kyennyt edes siihen helpoimpaan tangollenousuun :( Lievät läskimorkkikset siitä jäi, varsinkin kun näki itsensä niissä pikkusortseissa peilistä. Ei mikään mairitteleva näky.
 
Nyt jäi siis treenaaminen hetkeksi, mutta koirien kanssa sentään pääsee lenkille. Ja suhteeni tankotanssiin siirtynee seuraavalle tasolle oman tangon ja muutaman videon avustuksella. Ehkäpä se on helpompaa, kun kukaan ei ole näkemässä - eikä todistamassa epäonnistumisia ja tangolta putoamisia... Harkitsin jo sitäkin, että vuokraisi "treenikämpän" jostakin tältä alueelta, ja siitä sitten perisi halukkailta käyttömaksua vuokran kattamiseksi... Siellä sitten voisi harjoitella muutkin kuin tankotanssijat, joilla vain kamat kulkisivat mukana... hmm. täytyypä miettiä tuota...
 
Netistä kun löytyy nuita tankoja ihan inhimilliseen hintaan itsellekin ostettavaksi, mm. Pole-a-holicin nettikaupassa näitä näyttäisi olevan myynnissä...
 
Noh, näkee nyt.